6 Haz 2012

Miley Hemsoworth Evet! Selena Bieber HAYIR!

Herkese Merhaba size Tweet'le ilgili konular yazmayalı uzun zamanlar olmuş. Biliyorsunuz Miley Cyrus ve sevgilisi Liam Hemsworth artık nişanlandılar. Onlar için çok mutluyuz. Çünkü neredeyse 2,5 -3 yıldır birlikteler, birbirlerini yeterince tanıyorlardır. Hayranlar evlenme yoluna girdikleri için 'Miley Hemsworth' ü dünya çapında başlık yaptılar. Bu iyi çünkü onlar nişanlılar. Ama Selena Bieber ?? Yanlış anlamayın Selena'yı da Justin'i de çok seviyorum. Kızmayın ama bazı Jelena'cıların bu konuda biraz özendiklerini düşünüyorum. Yani nişanlanan Miley, Selena değil ki ? Niye her şeye, olaya onu katıyorsunuz ? Justin ve Selena ikiside 24-25 yaşın da evlenmek istiyorlar. Ve daha ortada bir teklif bile yok. Fikrimce ilişkilerinin o kadar ciddiye gideceğinide düşünmüyorum. Herneyse bakın 'Taylor Büyülü Bir Şarkı Yazarı' da varmış orda. Evet ''Enchanted'' benim en sevdiğim. Bu arada bizi twitterdan takip etmek için tıklayın.

16 yorum:

  1. Selena bir Bieber OLMAYACAK. Ama tabiki Jeremy onu evlat edinirse o başka...

    YanıtlaSil
  2. Evet bazı Jelenacılar gerçekten her boka atlıyor...

    YanıtlaSil
  3. Ben onları seviyorum yani yakıştırıyorum ama böyle bir şey yapmları kötü olmuş. Daha teklif bile yok ! Saçam birşey ve özentilik olmuş. Bari aynı gün TT olmasalardı. Bunu duymak hoş birşey....sanrım 'SELENA BIEBER ' ilginç. Ama eğer böyle bir şey olursa ikisininde hayranlarında azalma olacak onları bırakanlarda sahte hayranlar..Onlardan asla vazgeçmicem <3

    YanıtlaSil
  4. bence tespitiniz yanlış biraz. neden olmasınki? tamam biraz liam ve mileyden özentilik yapmış olabilirler ama olmuycak birşey değil ki bu. ayrıca her yazıda küfür etmeniz rahatsız ediyor beni açıkcası. selenayı seviyorum ama sizin de sevmediğinizi bu kadar açıkça belli etmenize gerek yoktu. biraz objektif olmanız gerekir bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katiliyorm ozenti olablir ama aralarindaki iki yasa ragmen ii anlasiyo lar ki admin ayrilip ayrilmayacaklari sen bilemezsin cocuk veya diger olaylarda sagllarsa ayrilmalari biraz zor tabii imkansiz deil

      Sil
  5. pardon ama bu iki TT'den sonra "beliebers bieber" ı TT yapanlar özenti olmuyor mu amk! :/

    YanıtlaSil
  6. b.k küfür değildir ve ayrıca blogların objektif biryer olmadığını 484558778 kere söyledik. fikrimiz neyse belirtiyoruz. Bieber Proud'ın fikrini de saygım var. herkesin fikrine de. fikirlerimizi açıklamak da doğal birşey. ve kimsenin fikrine saygısızlık yapmadıkça taraf tutmak sadıklıktır.

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten Miley ve Selena yarış içinde filan değiller yani iki fan tarafın hırsı sürekli onları yarışıyormuş gibi gösteriyor.
    Ayrıca Daha önce (annem ve babam hariç :D) Kimsenin nişanlanmasına böylev sevinmemiştim Miley Hemsworth FOREVER ♥ Selena Justin ileşkisi benim için baştan bitmişti zaten :)

    YanıtlaSil
  8. Olabilir ama bu özentilik değil onlarında hoşuna gitmiştir bizde yapalım demişlerdir hemen özenti diye yargılamayın bende bir jelenacıyım ve bir gün selenanın bir bieber olmasını çok isterim.ve miley daha 19 yaşında 19 yaşında birine göre nişanlanmak çok tuhaf ben doğru bulmadım :/

    YanıtlaSil
  9. her ne olursa olsun Selena'nın hayranları Miley'den Milyonlarca fazla. Tamam ben büyük bir Selenatorum ve Miley'i severim hayranlarınada saygım var, ama Miley'in bazı hayranları yüzünden bazen Mileye sinir oluyorum. Hangi Selenatorun bi ünlü Selena'nın giydiği kıyafetlerden birini giydikten sonra ona özenti dediki ? Neden Selenatorler bunu Smilerlere yapmazken Smilerler bunu Selenatorlara yapıyor ? Smilerlerin bu davranışı yüzünden zaten Miley'in anticisi oluyor yoksa neden durduk yere birine anti olunsun ki ? Siz hayla neyin kafasını yaşıyonuz ?

    YanıtlaSil
  10. bence bu tespit gereksiz,olabilir yani ne var bunda ayrıca sel-justin ilişkisi bitcekde nisanlılar diye miley-liam ilişksi bitmicek diye bişi mi var da yazmışlar bence bi gariplik yok, bu arada AŞKIMIZ FENERBAHÇEYE de çok güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  11. TT listesinde dikkatimi çeken tek şey , ilk sırada #FollowMeTommoTwins olmasi <3

    TOMMO <3

    YanıtlaSil
  12. Admin yeter artık Jelenayı aşağılamaktan vazgeç. Her olayda Jelenayı suçluyosun ve herkes anladı senin kıskanç belieber olduğunu.

    YanıtlaSil
  13. Bence adminin hiç bir suçu yok. Hiç kimseyi aşağlamıyor. Kendi fikirleri ve dünyada ki belieberlerin %85 i bunu onaylamıyosa ve sadece genelde selenatorler onaylıyorsa suç bizim değil. Selena gelip HAYALLERİNİZİ BEN YAŞIYORUM diyorsa problem ondadır. Justin'in kız hayranı çok. Sizin aşık olduğunuz kişi gözünüzün önünde yiyişse sesinizi çıkarmaz mısınız. Asıl kıskanç olan Selenatorler. Miley ne yapsa hemen siz de onu yapın. Özentisiniz işte.

    YanıtlaSil
  14. evet jelenayı aşşalamayın artık bıktık !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Selenatorlar istiyosa yapar sizene ki özentilikle alakası bile yok ! ne yapsak kabahat zaten !

    YanıtlaSil
  15. tabi canım bizimde işimiz yoktu Miley'in yaptıklarını yapıyoruz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)