15 Haz 2012

Miley Cyrus: "Karşı Cinsten Arkadaşım Olamaz Mı?"

Miley Cyrus, 14 Haziran Perşembe günü Miami'deki kayıt stüdyosundan çıkarken görüntülendi. Pantolon giymeyi de unutmuştu! Miley 13 Haziran'da bir erkek arkadaşıyla havuzda görüntülenmişti. Bu hayranları tarafından tepki çekti. Çünkü Miley, Liam Hemsworth ile nişanlı. Bundan sonra Miley twitter'a şunu yazdı:
Nişanlımı seviyorum. O da beni. Diğerleri saçmalıktan başka birşey değil. Mutlu bir hayat yaşıyoruz ve kimse bunu bizden alamaz. Nişanlıyım diye karşı cinsten arkadaş edinemeyecek miyim? Tüm gün çalışmama biri yardım edemeyecek mi? Saçma. Yüzünüzü tabletlerden kaldırıp kendi hayatınızı yaşamaya başlasanız belki sizin de arkadaşlarınız olur.  

3 yorum:

  1. O gömleğin içerisinde sanırım diğer internetten baktığım fotoğraflardan içinde siyah bir elbise vardı ama emin değilim. Ve haklı insanlar şimdide onun mutluluğunu elinden almaya çalışıyorlar bunu başaramıcaklar (:

    YanıtlaSil
  2. bencede çok haklı

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)