20 Haz 2012

Miley Cyrus Düğün İçin Vücuduna Dikkat Ediyor

Miley Cyrus'ın vücudu harika! Ama bir kaynağa göre Miley'nin vücudu düğün için tam formda olmalıymış. 19 yaşındaki şarkıcı/oyuncu arkadaşlarına mükemmel fizikte olmak için "k*çını yırttığını" çünkü mükemmel bir gelin olmak istediğini söyledi. Arkadaşı şöyle diyor:
Miley şuan nişanlı olduğu için vücuduna çok takıntılı. Süper sağlıklı şeyler yiyor. Buna ihtiyacı yok ama yoga, egzersiz yapıyor. Onun kötü durumda olmasını istemiyoruz. Ama şuan vücuduyla çok ilgili ve "en seksi gelin" olmak istiyor.
Miley zaten zayıf, daha da zayıflarsa ölücek, biticek diye korkuyorum.

5 yorum:

  1. Hatta gelinliğin içini iyi doldurabilmesi için birkaç kilo almasının daha iyi olacağını düşünüyorum ben gjkhjfsjujlkgbh :D

    YanıtlaSil
  2. off çok zayıf daha ne kadar zayıflayacak canım benim

    YanıtlaSil
  3. Canım Miley'im sen zaten zayıf ve güzelsin . Asıl Liam zayıflasın :D :D ( Espri yapıyorum o da aynen taş <3 )O gelinlik sana olur zaten . Yılın en güzel gelini olacağından eminim . Güzel Melek Sakın Kendine Zarar Vereyim Deme !!! :D <3 =Hilal Feyza Eren=

    YanıtlaSil
  4. şu an ve ölecek diye yazsaydınız ve daha kibar kelimeler kullansaydınız bence daha iyi olacak. Bu arada bu haberde değil ama genel olarak "şey"i birleşik yazıyorsunuz. ŞEY HER ZAMAN AYRI YAZILIR.

    YanıtlaSil
  5. Miley cyrus tabi ki sağlığına dikkat etsin ama zayıfladığında eskiye nazaran daha güzel olduğu bir gerçek...
    ANTİ-KA

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)