13 Haz 2012

Liam Payne, Kız Arkadaşı Danielle Peazer Hakkında Konuştu

Liam kesinlikle tüm hayranlarını seviyor, fakat kalbini çalan bir kız var. ''1 yıldan bu yana!'' Çok Tatlı! Liam Payne, tüm Dünya'nın kalbini çalan One Direction'nın 5 üyesinden biri olan seksi erkekten birisidir. Ancak, Liam'ın gözlerini alamadığı şanslı bir bayan var! Phoenix 101.5FM Super Snake röportajında, mükkemmel bir kız ve mükkemmel bir kadın olduğunu ve Niall Horan'a benzediğini itiraf etti. Liam Niall gibi olduğunu söyle anlatıyor: 
 ''Çok utangaç yüzü olan bir kız ... sevimli, güzel bir gülümsemeye sahip, iyi bir espri anlayışı var. Sadece eğlenceli insanlar! "
Bu bana Liam'ın kız arkadaşı olan Danielle Peazer gibi geliyor!
"Kız arkadaşım harika. Ben yolda kalsam, o bana çok güçlük çektirmez. Zaman zaman birz çok iyi şekilde konuşuyoruz. " 
Bütün o nefretlerle nasıl başa çıkıyor? Liam bu konuda soğukkanlı ve Danielle'ı seviyor! '
'Tabi ki ,önemli olan, o kıskanmazsa sorun yok''

12 yorum:

  1. kimse yorum yapmamış bile nasıl popüler yayınlarda oluyo??

    YanıtlaSil
  2. Liam payne te aşığım inana biliyormusunuz ben onu rüyalarımda ve günlük hayatta bazen onu bile görüyorum hiç bu kadar aşık olmamışdım ama benim arkadaşım iyi birşey yapdı beni onunla tanışdırdı gerçek değil tabi ne bilim dergilerden ve onla ilgili bütün bilgilerden haberim var kıvırcık saçlı olmasamda yine önemli olan iç görünüş bir insanı en çok birisi konuşmasında ve nasıl haraket ettiğinden ve davranışlarından anlar bir insanın oturuşu kalkışı önemlidir kızlar 1 yıl sonra mesela ben londra ya gidiceğim yurt dışı pasaportum var mesela isdediğim yere gidebilirim ben yurt dışında büydüm londra ya gidince liam payne yi aramaya başlicam bu kolay olmicak ama ona deyer oonlar çok sosyal hayatlarına düşkün çocuklar öyle zenginlik havasında değiler ne bilim mesela arabalaar villalar hevesinde değil gibi görünüyor daha çok trenlere ve yürümeyi seven çocuklara benziyorlar one directiona sevgilerimi yoluyorum en çok ama LİAM PAYNE kendine çok iyi baksın zamanını boşa harcamasın biliyor ki bir kez genç olacak her dakikası çok pahalıdır herkese selamlar iletiyorum

    YanıtlaSil
  3. LİAM HASTAYIM SANA AMA İNANAAMIYORUM SANA KENDİNDEN 4 YAŞ BÜYÜKLE NASIL ÇIKARSIN

    YanıtlaSil
  4. danielleyi seviyorum elenoru da perrie yi hiç sevmiyorum ama niall demiyle çıkarsa o zaman demi hiç iyi olmazlar abla kardeş olurlar yani .......harry ise değişiyo ona yorum yapamam ..çünkü MAŞALLAH denilir ona....(:

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. liam sana bayılıyorum sen bitanesin seni seviyorum<3<3

    YanıtlaSil
  7. liam sana bayılıyorum sen bitanesin seni seviyorum<3<3 şarkılarını seviyorum <3

    YanıtlaSil
  8. bu işe yaşı karıştırmayın yaşın hiçbir önemi onlar birbirlerini seviyorlar.Dani mükemmel bir kız ve bence Liam'ı en mutlu edecek olan insanda o.onları eleştirmeyin.onlar mutluysa siz de mutlu olun.

    YanıtlaSil
  9. Ya olum boş hayaller kurmasanıza ya liam nerde biz nerde dünyada 7.1514541632 kız var ve 5 kişi onlarla evlenicek yani bence siz okulunuza bakın ve sevdiğinizle evlenin demekki liam da danielleyi seviyomus ve o yüzden onu bırakmak istemiyo bence ne biz karışabiliriz nede arkadaşları o yüzden üzgünüm kızlar burdanda sizlere ve one direction a sev gilerimi yollluyorum öpüldünüzzzzz :/

    YanıtlaSil
  10. Liam tabikide cok hos bi cocuk benimde hosuma gidiyo videolarını izliyorum sarkılarıda çok guzel ama danielle ona gore bi kız degil danielleyi takip etmiyorum liamı takip ettigim icin onunda haberleri geliyo liamı aldattıgıda bi gercek

    YanıtlaSil
  11. Ya mal mal konusmain her hafta aldatcak daha takdir mi bekliyo bizden ablasi gibi duruyo ya yazik liam a

    YanıtlaSil
  12. ya mal mal konuşmayın allah aşkına ya hiç yakışmıyorlar yok neymiş çok yakışıyorlarmış !! harrye gelince taylora gelince hiç yakışmıyo oluyo tabi liamm yakışır !!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)