5 Haz 2012

Kelly Clarkson ''Asla Çok Zayıf Olmak İstemem''

Başarılı şarkıcı Kelly Clarkson, REDBOOK dergisinin Temmuz ayının kapağında yer alıyor. 30 yaşında ki müzisyenin dergiyle yaptığı özel fotoğraf çekimi ve röportajı sonunda internette de yayınlandı.
Biliyor musunuz Kelly tam 13 kilo verdi. Peki nasıl yaptı bunu ?
Kardiyo yapıyorum. Koşuyorum. Tüm vücudumu kullanarak güç kaldırıyorum. Şimdiden kaslarım var. Hayranlarım da mutlu ve sağlıklı olmak için bence bu işe girmeliler. Asla çok zayıf olmak gibi bir isteğim de yok.
American Idol yarışmasında 1. oldu. Şimdi kendisi de artık bir danışman!
 Dürüst olacağım. Ben 'American Idol' da yarışırken kimsenin dikkatini çekememiştim. Genelde insanlar program için izliyolardı. Bu berbattı. Daha 19 yaşındaydım. Programın benim hakkımda olmadığını bilecek kadar zekiydim ama bu kolaylaştırmıyor. Bu konuyla ilgili çok ağlamıştım. İlk 4 yılım hayatımdan nefret ederek geçmişti.
Ama nihayet mutluluğu buldu öyle değil mi ?
Aynen öyle. Bu gün asistanıma dedim ki ' Öfkeleneceğim birşeyler bekliyorum'  o da 'Eğer yoksa mutlusundur' dedi. Belki de hiç mutlu olmayabilirdim. Çünkü erkek arkadaşım beni mutlu ediyor.

1 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)