25 Haz 2012

Katy Perry Müziğe Ara Veriyor

Son çıkardığı klibi ' Wike Awake ' ile Billboard listesinde yükselen Katy Perry müziğe ara verme kararını aldı. 27 yaşındaki şarkıcı, Russel Brand ile Aralık ayında ayrılmışlardı. Zor günler geçiren Katy Perry müziğe biraz ara vererek kalbinin iyileşmesini istiyor. Başarılı şarkıcı 'Part Of Me 3D' filminde de boşanma konusunu  hayranlarından saklamak istemeyeceğini söylemişti. Katy'nin müziğini sevenler için - ben de dahil- kötü bir haber. Ama psikolojik açıdan onun şuan çok desteğe ihtiyacı var. Umarız daha iyi olursun Katy. 

4 yorum:

  1. Offf :( :'( Bırakmasına çok üzüldüm.Ama psikolojisi içinde gerçekten çok önemliydi.İnşallah iyi olursun.Bizde uzun bir süre müziklerinden ayrı kalacağımız için çok üzgünüz ama senden önemli değil Katy'm Bütün KatyCats ler üzüldü.

    YanıtlaSil
  2. Yaaaaa... Çok üzüldüm. Of yaaaaa.

    YanıtlaSil
  3. Owwwwww Yooooooooooo !!!!! Katy'm meleğim neden böyle birşey yaptın anlamıyorum ama psikolojin senin müziğinden daha önemli . Sen hiçbir zaman hayranlarını yarı yolda bırakmazsın . Bütün KatyCats'ler olarak senin iyileşmeni,psikolojinin yerine gelmesini diliyoruz ve seni bekleyeceğiz meleğim.Seni Çok Seviyoruz <3 <3 İnşallah moralin yerine gelir ve bütün listeleri alt üst edersin . Hepsi o Russel orman kaçkının yüzünden onun ağzına kürekle vurup , saçlarını ve sakallarını ağda ile koparıp gözlerini kaşıkla çıkarıp mikserle ezip ona içireceğim . Seni Seviyoruz Katy <3 :( Seni bütün KatyCats'ler seviyor . =Hilal Feyza Eren=

    YanıtlaSil
  4. ya nasıl ya biz onsuz nasıl olcaz.Katy benim hayatım gibi :(.Bende bir KatyCats olarak şuan çok kötüyüm,Seni Seviyorum Katy <3 sen benim idolüm,en sevdiğim kişiliksin :D en yakın zamanda aramıza döner umarım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)