12 Haz 2012

Justin Bieber: "Başarılarımı Sosyal Medyaya Borçluyum"

Justin Bieber, Billboard dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı. Ayrıca dergiye birçok konu hakkında da konuştu;

İlham aldığı kişiler hakkında; 
"Michael Jackson benim ilham kaynağım. Bana göre o en mükemmel insan ve pop'un kralı. Ve ben yaptığım her şeyde, en mükemmel olmaya çalışıyorum."
Şöhreti hakkında;
"Özellikle, herkesin HD telefon kamerasına sahip olduğu günümüzde, hayatınız hayat olmaktan çıkıyor. Ama benim bütün kariyerim internette başladı. Yani o olmasaydı bugün burada olamayacağımı hissediyorum. Birçok başarımı sosyal medyaya, Youtube'a, Twitter'a ve Facebook'a borçluyum. Ayrıca bunlar, hayranlarla iletişim kurmak için mükemmel yollar."
Kayıt rutini hakkında;
"Stüdyo sevdiğim ve güvendiğim insanlarla dolu. Bazen kabindeki ışıkları karartıp birkaç mum yakıyorum, ama bunun dışında, işte bu."
Bunların dışında yapımcı Mike Posner, Justin'in 'Boyfriend' şarkısındaki rap'i hakkında şunları söyledi;
"Justin çılgın bir rapçi. Sezon başında 4 vokal fikri oluyor ve dördüncüsü daima rap oluyor. Rap'i çok seviyor ve bunda gerçekten başarılı. Bu konuda hiçbir tereddüt yok. Biz risk almaktan korkmuyoruz."

4 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)