6 Haz 2012

John Mayer: "Taylor Swift 'Dear John' Şarkısında Beni Aşağıladı"

Taylor Swift, eski sevgililerine şarkı yazmasıyla meşhur. Ama artık eski sevgililerinden biri karşılık veriyor! John Mayer, Rolling Stone dergisinin son sayısında Taylor'ın "Dear John" şarkısına karşı konuştu. Şarkı Taylor Swift ile John Mayer'in kısa süreli beraberliğini anlatıyor. Yeni albümünü tanıtan John, şarkı hakkında şunu diyor:
Şarkı beni gerçekten aşağıladı. Kendimi iğrenç hissettim. Çünkü bunu haketmiyordum. Sorumluluk almada artık daha iyiyim. Bunu hakedecek hiç birşey yapmadım. Taylor'ın bana bunu yapması çok alçakça. Şarkının çıktığından haberim bile yoktu. Hiçbir email almadım. Hiç kimse beni aramadı. Beni korunmasız yakaladı. Ayrıca beni çok kötü bir zamanımda aşağıladı. Yani, zaten aşağıdaysan ve biri seni daha da aşağıya itiyorsa ne hissedersin? Bir söz yazarı olarak şunu söylüyorum ki şarkı sözleri çok dandikti. Dünyadaki en büyük şeyin o olduğunu biliyorum ve kimsenin gemisini batırmaya çalışmıyorum.
Taylor Swift'in John Mayer için yazdığı Dear John şarkısının çevirisi için tıklayın. Sizce John Mayer haklı mı? 

13 yorum:

  1. Aralarında tam olarak ne geçti, neler yaşandı bilemeyiz tabi ki. Ama ben John'u haklı buluyorum. Şarkıdaki sözler aşağılayıcı, kırıcı... Eski sevgiliniz size böyle bir şey yapsa?..

    YanıtlaSil
  2. Aralarında neler yaşandı bende bilmiyorum ama Tay çok yanlış yapmış :/ Taylorı severim ama bu davranışı hiç hoş değil zaten ayrılmışlar o zaman neden sevmediğin nefret ettiğin bir adam için şarkı yazarsın ki bu şarkı ne kadar kötü olursa olsun yine de o adamı önemsediğini gösterir :/ Bence tay eski sevgililerine şarkı yazmayı bırakmalı

    YanıtlaSil
  3. Bence Taylor'ı eleştirmemeliyiz sonuçta işi bu şarkı yazmak ve ilişkileri hakkındada yazabilir bence sonuçta kendini ifade etme yöntemi bu

    YanıtlaSil
  4. Taylorın bu davranışı çok saçma bence sarkı sözleride john un dediği gibi çok dandik bittiyse bitmiştir böyle birşey yapmak gereksiz...

    YanıtlaSil
  5. Taylor' böyle birşey yapabilecek bir kız değil bence. Sözlerde de aşağılama göremiyorum. Hislerini belitmiş.

    YanıtlaSil
  6. her zaman ki taylor...

    YanıtlaSil
  7. Glee ve Glee oyuncularının daha çok haberlerinin istiyoruz lütfen admin gör :l

    YanıtlaSil
  8. ŞARKI SÖZLERİNDE HİÇTE HAKARET EDİCİ BİRŞEY YOK! BENCE KENDİNE YEDİREMEMİŞ. TAYLOR ÜSTÜNDEN PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR! ABARTMIŞ İYİCE!

    YanıtlaSil
  9. ARKADAŞLAR SİZ ANLAMIYORUM NASIL TAYLORU KÖTÜLERSİNİZ O HER ZAMAN BELİRTİYOR ESKİ SEVGİLİLERİMLE İLGİLİ ŞARKILAR YAZIYORUM O ADAMDA KESİN BİLİYORDUR O ZAMAN NEDEN ONUNLA ÇIKIYOR HEM TAYLOR İLİŞKİSİNDE NELER YAŞAMISSA ONLARLA İLGİLİ ŞARKILAR YAZIYOR O ADAM NASIL DAVRANDIYSA O DA ÖLE ŞARKILAR YAZIYOR HEM BÖYLE YAPARAK DA BAZI İNSANLARA İLİŞKİLERİ KONUSUNDA ÖRNEK OLUP ONLARA YARDIMCI OLUYOR SİZİ ANLAMIYORUM GERÇEKTEN SİZ HİÇ TAYLORUN KÖTÜ YANINI GÖRDÜNÜZ MÜ ONUN YAPTIĞI TEK ŞEY ŞARKI YAZMAK VE O ŞARKILAR DA BÜTÜN DÜNYAYI BÜYÜLÜYOR BİR ADAMIN SÖZÜNE GÜVENİP ONU NASIL SAVUNURSUNUZ ANLAMIYORUMMM !!!!!

    YanıtlaSil
  10. TAYLORUN TARZI BU ŞARKILARINDA ELEŞTİRİYOR VE DUYGULARINI YANSITIYOR VE BENCE ÇOOK BAŞARILI BÖYLE YAPAN BİR ÇOK SANATÇI VAR KATY PERRY ADELE GİBİ TAYLOR BUNLARIN BAŞINDA GELİYOR VE AYRICA ŞAKI SÖZLERİ DE ACIMALI DEGİL

    YanıtlaSil
  11. TAYLOR TAMAMEN HAKLI
    ARALARINDAKİ NEYSE SAKLI
    JOHN TAYLOR A BİR ŞEY DİYEMEZ YASAKLI
    ÜZÜLME TAYLOR JOHN PASAKLI
    *****____________*****
    TAYLOR İSTEDİĞİNİ YAZABİLİR
    HERKES BUNU ANLAYAMAYABİLİR
    İSTEYEN GİDEBİLİR
    TAYLOR YANIMDA ŞARKI SÖYLEYEBİLİR :)
    ANTİ-KA

    YanıtlaSil
  12. Ya Allah için Şarkının aşağılayıcı bi yanı yok.s adamın yarası varmış gocunmuş.ss

    YanıtlaSil
  13. John mayer taylor üzerinden para mı kazanıyor ahahha güldürmeyin beni bir john mayer hayranı olsam da bu habere tarafsız olarak okudum taylor ın yaşını bilmiyorumda 21 filandır herhalde john 35 yaşında açıkçası taylor ne bekliyordu ki adam olgun ve onda göre yaşlı her ilişki de üzülürsün ve john mayer çapkın olarak anılmış biri bilmesi gerekirdi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)