15 Haz 2012

Harry Styles'ın Siyah Boxer'ı Ünlü Oldu

Justin Bieber'ın sürekli gündemde kalan rengarenk boxer'larından sonra şimdi de Harry Styles'ın siyah boxer'ı olay oldu. Harry Styles'ın muhtemelen kuliste çekilmiş (bacağını tıraş ederken) bir fotoğrafta giydiği siyah boxer mağazalarda 'Harry Styles Boxerı' ismiyle satışa sunulacak. Markasının Tommy Hilfiger olduğu belirtilen boxer'ın şimdilik fiyatı bilinmiyor. Peki neden mağazalarda her zaman satılan normal bir ürün tekrar farklı bir isim ile satışa sunulacak ve tamamen farklı bir fiyatı satılacak ? Cevap ise şu; bu isim ile satışa çıkacak olan iç çamaşırın üzerine 1D grubuna ait farklı simgeler yerleştirilecek. Ne kadar garip değil mi? Kim giydiği bir boxer'ın bu kadar olay yaratacağını tahmin eder? One Direction grubunun üyesi olduğunuz zaman hayatınız pek de normal olmayabiliyor!

8 yorum:

  1. tşkler uzun süre bekletmeseydi dah iyi olurdu ama :D

    YanıtlaSil
  2. Ahaha :D Sanırım Tommy Hilfiger markası o donların giyilmek yerine çerçeve yaptırılıcağını düşünememiş :D

    YanıtlaSil
  3. haha katılıyorum.kim giymeye kıyar ki bebeğimin boxerini

    YanıtlaSil
  4. alıp çerçeveye koyabilirim

    YanıtlaSil
  5. en son neler oldu sitesi yazıcıları size sesleniyorum.bu yorumumu yayınlamasanız bile siz okuyun ve anlam çıkarın lütfen. Bakın neden hsberler her zaman 1D olduğunda başka bir türle yazıyorsunuz. yok kim istemezki o boxerı yok zaten harry giymişse ünlü olur yok efendim 1D olmak zor gibi öznel yargılar kullanıyorsunuz ki ? anladık 1D seviyorsunuz fakat onları bu kadar çok sevmeniz onlarla ilgili haber yazarken öznel olmanız anlamına gelmiyor. ya bütün haberleri sunarken öznel olun yada 1D ile ilgili olduğunda da diğer haberlerde olduğu gibi nesnel yargılar kullanın. şimdiden teşekkürler.!!

    YanıtlaSil
  6. Harry Styles Baklava Show asdfg :D ♥ Bitanem ♥

    YanıtlaSil
  7. off çerçevelettircem asçam u arada baklava şöbiyet tulumba hepsi harryde var XD :)

    YanıtlaSil
  8. herkesin önüne böyle çıkmaya nasıl cesaret ediyor ya

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)