18 Haz 2012

Haftanın İyi ve Kötü Giyinenleri

Biliyorum bu bölümü çok boşladık. Hatta kaç haftadır (oldu mu o kadar?) yazı falan da eklemedik modayla ilgili. Ama söz, artık her Pazartesi bomba gibi karşınızdayım. Şimdi bu hafta pek iyi giyinenin olduğunu söyleyemeyeceğim. Herkes bir kötüleşmiş, sallamış gibiler modayı. İyi giyinenleri seçerken bile çok düşünerek seçtim. Anlayın artık! Yine de elbetteki diğer ünlülerle karşılaştırdığım zaman gözüme daha iyi gelen bir kaç kişi var. Kim olduklarını öğrenmek için 'devamı için tıklayınız' yazısına tıklaman yeterli!


Kötü: Yine yapamadın Emma. Bir türlü iyi giyinmesini öğrenemiyorsun. Bu elbiseye bakınca 23 yaşında birini değil, orta yaşlarına gelmiş birini görüyorum sanki. Elbisenin rengi bile insanı içini karartıyor. Elbiselerini kim seçiyorsa ayıp etmiş. Olmadı.  

İyi: Ve yine geldik Selena'nın ceket altı şort meraklılığına. Bu sefer gerçekten güzel olmuş. Lafım yok ama keşke ayakkabıları beyaz ya da orta tonlarda bir mor olsaydı. Bu renk biraz uyumsuz olmuş. 

İyi: Sırf bende mi var bu özellik bilmiyorum ama ben öyle çok detaylı elbiseleri pek sevmiyorum. Göz yoruyor gibi geliyor bana. Ama Eva iyi taşıdığı için bu elbisedeki detaylar o kadar gözüme batmadı. Kırmızı halının en şık ismi bence Eva. 

Kötü: Malin Akerman bu elbiseyi ünlülerin üzerinde binlerce defa gördüğümüzü bilmiyor mu acaba? Herhalde bu elbise milyonlarca defa giyilmiştir. Çok sade ve gayet klasik bir model. Ve en kötüsü de, Malin bu elbiseye 2 dekolte açmış. Elbisede gözüme iyi görünen tek şey göğüs bölümünde parıldayan taşlar açık konuşmak gerekirse. 

İyi: Lea, Malin'in siyah elbisesinden sonra adeta içimizi açtı. Söyleyecek söz bulamıyorum. Hem elbisenin renkleri hem şekli çok şık. Tebrik ederim Lea.

Kötü: Elbisenin içine işlenmiş çiçekleri çok severim ve şık bulurum. Ama kıyafetin üstünden görülen bir çiçek?  Tam bir felaket! Kırmızı halıda en olmayacak şeyi giymiş Hailee. Üstelik o kıyafetinin rengi?! Hiç olmadı!

9 yorum:

  1. iyi hoşta resimleri göremedikten sonra ne fayda ? . sizi seviyorum yanlış anlamayn ama resimleri göremiyorumm :))

    YanıtlaSil
  2. Aynen bende resimleri göremiyorum :(( Tekrar yayınlar mısınzı

    YanıtlaSil
  3. OYYYYY LEA YA ÖLÜRÜM

    YanıtlaSil
  4. Emmayla ciddi bi sorunun var.

    YanıtlaSil
  5. resımlerı goremıyoruzzzzz

    YanıtlaSil
  6. Selena Gomez <3

    YanıtlaSil
  7. resimler görünmüyor ki :S kimsede yorumları ciddiye almıyor sizi seviyoruz yanlış anlaşılmasın ama :S

    YanıtlaSil
  8. bence emma stone çok güzel olmuş selenada fena değil keşke resimler de açılsa.
    ANTİ-KA

    YanıtlaSil
  9. bence en iyi si selena olmuş selenatör olduğum için söylemiyorumyemin ederim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)