16 Haz 2012

Emma Watson Kariyeri Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Güzel oyuncu Emma Watson, 15 Haziran'da havaalanına giderken görüntülendi. Rahat ve şık tarzıyla büyüleyen İngiliz asıllı oyuncu, resmi Facebook sayfasından oyunculuk kariyeriyle ilgili birkaç soruya cevap verdi;

Soru: Yapımcılık ya da yönetmenlikle ilgilenmek ister miydin?
Emma: Kesinlikle. Hala birçok şey öğrenmek zorundayım, ancak ileride bu tarz bir şey yapmak isterim.

Soru: Ufukta Fair Trade ile bir daha işbirlikleri var mı?
Emma: People Tree koleksiyonlarımla ilgili bir sürü spekülasyonlar oldu ve bunların 'başarısız', benim ise üzgün olduğumla ilgili birçok hikayeler dolaştı. Bu gerçekten tuhaftı çünkü bunun tam tersi şekilde hissettim. People Tree ile yaptığım koleksiyonların satışı büyük bir sürpriz oldu, tam 446,000 Euro! Bu koleksiyonlar 400 çiftçi, esnaf ve terzi için oluşturulmuştu! Bence, bu koleksiyonların en önemli parçası, başarılı bir şekilde Fair Trade modasının profilini yükselttiğimi düşünmem. Kıyafetlerin üretimini görmek ve sorunlarının neler olduğunu ilk elden öğrenme amacıyla fabrika çalışanlarıyla konuşmak için Bangladeş'i ziyaret ettim. Böylece onlarla gerçek ve bilgili bir şekilde konuşmam mümkün oldu. Diğer işbirlikleri açısından, bütün enerjimi oyunculuk kariyerime harcamaya karar verdim ama bu yapmaktan gerçekten zevk aldığım, birçok şey öğrendiğim ve gurur duyduğum bir çalışmaydı.

Soru: Ne çeşit rollerde oynarsın? Gişe canavarı başka bir seride oynamak ister miydin?
Emma: Bir süredir, gişe canavarı serilerden uzak duruyorum! Oynadığım rollerde, karakterin ilgimi çekmesine ve filmde çalışmak istediğim kişilerin olmasına bakıyorum. Yönetmenin görüşü anahtardır. Bazen sayfalarda yazılı olan, o bölümün neye dönüşebileceğinin kesin temsilcisi olamaz. İyi bir yönetmen, sahneyi başka bir seviyeye taşıyabilir ve onu inanılmaz yapabilir.

Soru: 'My Week With Marilyn' filmindeki Lucy karakteri küçük bir roldü. Neden son zamanlarda başrol almıyorsun?
Emma: Normal uzunlukta bir filmde başrol almamamın ve son zamanlarda modellikle ilgilenmemin nedeni lisansım için ders çalıştığımdan dolayı zamanım olmamasıydı. Bu küçük roller, film yapma konusunda bana birkaç farklı metodlar öğrenmem için zaman yarattı. Küçük ve bağımsız roller bazen büyümem ve öğrenmem için daha fazla olanak yaratıyor.

1 yorum:

  1. daha fazla Emma hakkında haber paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)