15 Haz 2012

Drake'in Chris Brown'un Kavgasıyla Alakası Yok

Drake'in Chris Brown kavgasıyla alakası olmadığı öğrenildi! Drake kavgadan önce bardan ayrıldı. Olay Chris Brown ve Drake'in arkadaşları arasında yaşandı. Drake ile takılan Meek Mill, Chris'e bağırdı. Chris de Meek Mill'e karşılık verdi. Chris'in arkadaşları da bu bağırışmaya karıştı. Ne hakkında bağırıştıkları bilinmiyor. Kavga Rihanna ile ALAKALI DEĞİL. Sonra Meek Mill, Chris Brown'a şişe fırlattı. Kavga öyle başladı. Drake'in olaylarla alakası yok. Ama Chris Brown twitter'a olayın Meek Mill ile alakası olmadığını yazdı. Chris'in kimle kavga ettiğini merak ediyorum!

6 yorum:

  1. Chris'te az önce kendisinin ve Meek Mill'in olayla ilgisi olmadığını söyleyen bi tweet attı. Söylentiler...
    Ess

    YanıtlaSil
  2. Evet öyle bir tweet attı. Olay nasıl çıktı çok merak ediyorum ve olayın çıkışından daha çok Drake o sözleri söyledi mi onu merak ediyorum. Umarım dememişsindir Drakeeee!?

    YanıtlaSil
  3. Chris Brown kimle kavga etti artık çok merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
  4. Chris attığı tweette kendisinin de olayla ilgisi olmadığını söylüyodu. Drake'in arkadaşlarından biriyle Chris'in arkadaşlarından biri kavga etti galiba, Chris ve arkadaşları da arada kaynayıp şişeyi yedi heralde.. Az önce Chris'in birkaç gün önce Mtv'ye verdiği röprtajı gördüm ona yeni dönem R&B-Rapcilerle ilgili bi soru sorduklarında Drake'ten gayet övgüyle bahsediyodu, işe bak:)
    Ess

    YanıtlaSil
  5. Emnm öledir he he :D

    YanıtlaSil
  6. Muhabir : Perrie ile evlenmeyi düşünüyormusun ?
    Zayn Malik : Hayır . Evleneceğim kişi bir directioner olacak . Bu kişi Perrie değil
    demiş . O zaman neden hala Perrie ile sevgili ki keşke ayrılsalar ben bu ilişkiyi desteklemiyorum :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)