14 Haz 2012

Drake Ve Chris Brown'ın Büyük Kavgası!

Rihanna'nın eski erkek arkadaşı Chris Brown ve Rihanna'nın sevgilisi olduğu dedikoduları çıkan Drake, New York'taki gece klübünde kavga ettiler. Söylenenlere göre Chris Brown bir barışma önerisi için Drake'in masasına şampanya gönderdi ama Drake şampanyayı bir not yazarak geri gönderdi. Not Rihanna'yla ilgiliydi
Hayatının aşkını s*kiyorum. Bununla başa çık.
Bu nottan sonra Chris Brown sinirlenip Drake'e yumruk atmış ve Drake'de karşılık olarak Chris'e bir şişeyle vurmuş. Ardından başarılı müzisyen hastaneye kaldırıldı. Eve döndüğünde ise Chris Brown yaralı haliyle bir resmini twitter'a yükledi ve şunu yazdı.
Bu kadar nefretle nasıl parti yapıyorsun?! Kız gibi şişe atıyorsun. Yazık sana!
Üstteki bilgilerin kesinliği yok. Ama bir görgü tanığıda şöyle anlatıyor. Drake o gece bilinmeyen bir nedenden dolayı sinirliymiş. Bir anda havada tabaklar, şişeler uçuşmaya başlamış. Chris ve Drake'in içinde bulunduğu yaklaşık 15 kişi kavgaya tutuşmuşlar. O sırada barda Ne-Yo, Fabolous,Wale, Trey Songz gibi ünlü isimler de varmış. Olaydan sonra Drake'in banyoya saklandığı söyleniyor. Bunu Chris twitter'ına da yazdı. Chris'in koruması kafası çok kötü yaralanmış.
     

15 yorum:

  1. Drake ile ilgili tweetlerde var. Fotoğrafı da var. B fotoğraf hala instgram'ında duruyor ve Drake'i tuvalete de kaçtğı söyleniyo. Bence Chris çok haklı. ben zaten büyük bi Breezy aşığıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Drake arkandayım ben :D

    YanıtlaSil
  3. bencede chris haklı . drake'in yakın bir arkadaşına böyle bir şey söylemeside çok kötü bence

    YanıtlaSil
  4. drake in söylediği şey çok iğrenç

    YanıtlaSil
  5. 500 tane kürt topladım geliyorum Chris .

    YanıtlaSil
  6. Bunun anlamı halen Chris Rihanna'yı seviyor demek mi? Eğer Chris Riri'yi takmasa o kavgaya girişmezdi bence.

    YanıtlaSil
  7. Gerizekalı Drake.

    YanıtlaSil
  8. twitter'da öyle birşey paylaşmamış ?

    YanıtlaSil
  9. chris arkandayız senin herzamanki gibi çokk haklısın

    YanıtlaSil
  10. Benim okuduğum haberlerin çoğunda Chris yumruk atmamış ve şişeyi atan da Drake değil, Drake yok yere Chris'e bağırmaya başlamış Chris'te normal olarak cevap vermiş ve Drake'in arkadaşları Chris ve arkadaşlarının olduğu yere şişeleri fırlatmaya başlamışlar, terbiyesizler. Sonra da Chris'in falan yaralandığını gören Drake ve ekibi lavaboya kaçmış. O değilde Chris'in korumasının hali çok fena hastanelik olmuş çok üzüldüm adama. Chris ne bi şarkısında ne de bi açıklamasında Drake'e kötü bişey söyledi, therafluda da rihannadan bahsediyodu ustüne alınması gereken hiçbişey yok, Drake kendi kendine hallenmiş, delinin zoru işte..
    Bu arada haberi tmz'den okudum.
    Ess

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle Chris hakli ama bencede bu chrisin hala rihanna icin bir sey hissettigini gosterir

    YanıtlaSil
  12. Bence Chris haklı. Ayrıca Drake'in söylediği şey çok iğrenç.

    YanıtlaSil
  13. bencede chris haklı. drake kendini fazla bi bok sanmış ayrıca kendi gibi söyledgide çok igrençsn. drake sen anca crhisin kıçını öpersin.. :D

    YanıtlaSil
  14. drake adamımsın..

    YanıtlaSil
  15. bow wow a bakıyordum nerdeyim yaw

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)