17 Haz 2012

Drake, Chris ile Kavgası Yüzünden Tutuklanabilir

Önce Drake ve Chris'in kavga ettiğini söylemiştik. Daha sonra ise Drake'in kavga ile alakası olmadığı açıklanmıştı. Heryerde farklı bilgiler var. Gerçekten doğrusunu bulmak zor. Drake'in kavganın içinde olduğu öğrenildi. Polis raporuna göre mağdur olan Chris Brown, çünkü şişeyi ilk atan Drake olmuş. Drake bu yüzden tutuklanabilir. Olay anında olan biri şöyle anlattı:
Polisin raporu Drake ve arkadaşlarının aleyhine. Drake'in kırşkırtıcı biri olduğu apaçık ortada. Cam şişeyi fırlatması da bunun bir kanıtı. Chris bunların hiç birini planlamamıştı. Sevgilisinin oradan sağsalim çıkması için elinden geleni yaptı.

1 yorum:

  1. Drake dünkü konserinde olayla iligi bişeyler ima etmeye çalışmış olay sırasında oradaymış yani, bide kavga başlamadan mekandan ayrıldığını söylemişti, yalancıı.. Chris en büyük hatasında bile dürüst davranmış, inkar etmemişti, bu adamı bu yüzden seviyorum..
    Ess

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)