12 Haz 2012

Demi Lovato'nun Seksi Fotoğrafları!

Disney yıldızı Demi Lovato'nun seksi fotoğrafları internete sızdı! Bu fotoğraf üzerine söylenecek çok şey de yok gibi. Fotoğrafların shop olabilme ihtimalini de düşündüm ama çok gerçekçi duruyorlar. Belki depresyon dönemindeyken kendini kanıtlama duygusuyla çektiği fotoğraflardır. Sözü size bırakıyorum. 

30 yorum:

  1. Bu kadar gerçekçi shop olmaz... Daha önceden de bu tarz fotoğrafları var Demi'nin. Yapar ya da yapmaz gibi kesin bir şey söyleyemem ama yapmış olabilir...

    YanıtlaSil
  2. Bir kaçı öncedende vardı

    YanıtlaSil
  3. Bu fotoğrafların bazılarını görmüştüm. İnsanlar Demi'nin yükselişini kıskandığı için bu fotoğrafları yeniden yayınlamış. Ama bu fotoğrafları görmem birşeyi değiştirmedim. Hala ölümüne Lovatic'im. Herşey düzelicek Demi merak etme yanındayız...

    YanıtlaSil
  4. Bu fotoğraflar da, bu haber de çook eski. Demi bu yaptığı için özür dilemişti zaten.

    YanıtlaSil
  5. bence çoğu şarkıcıların sexi fotoları vardır..çoğu şarkıcı çıplak foto bile çekiliyo..demi zor bir zaman geçiriyordu ve yanlış arkadaşlıklar kurduğu için falan böyle fotolar çekilmiş olabilir.
    vede şuanda demi x-factor jürisi olduğu için çoğu kişi onu kıskanıyor ve onu indirmeye çalışıyorlar..bu çok üzücü .
    ama biz lovatikler olarak her zaman deminin yanında olucaz

    YanıtlaSil
  6. rahatsız olduğu dönemlerde çektiği fotolar bunlar !

    YanıtlaSil
  7. Bunları hatırlayarak hiçbir yere varılamaz.Lovaticler olarak her zaman Demi'nin yanındayız.

    YanıtlaSil
  8. Demiyi çok seviyorum ve bu rahatsızkenki resimleri aurıca bence okadar abartılıcak kadar değillir
    forever Lovator <3 Lovatic <3

    YanıtlaSil
  9. bu fotoğraflardan bazıları tehditle çekildi, bazılarında da içkili, zaten fotoğrafları sızdıranlar da fotoğraftaki diğer kişiler (özellikle turuncu kafa pis Alex :@)Zaten Demi bu olaydan sonra Alex'i mahkemeye vermişti zaten.

    YanıtlaSil
  10. O Alex varya.. Demi yine üzülecek !

    YanıtlaSil
  11. Demi'yi seviyorum.Umarım bu hataları tekrarlamaz.
    -Selin<3

    YanıtlaSil
  12. çok zor zamanlardan geçti demi ama bunlar için özür dilemişti zaten ve demi naparsa ölümüne arddındayız FOREVER LOVETİC<3<3<3<3<3

    YanıtlaSil
  13. gerçek bu çok öncedende vardı.bir ara çok kötü bi dönemden geçmişti o zaman çıkmış.anlıyorum onu... :(

    YanıtlaSil
  14. bunlar çok eski fotolar. eskide kaldı. demi forever

    YanıtlaSil
  15. Demi bu fotoğraflar için özür dilemişti ! bunlar eski . ama bu fotoğraflar gerçek olabilir ama bn ginede ölümüne Lovatic'im ! ne olursa olsun , ölümüne !

    YanıtlaSil
  16. belliydi zaten bu kızın kaşar olduğu

    YanıtlaSil
  17. Demi her zaman yanındayız. Bu her fırsatta insanların özel hayatına burnunu sokup insanları kariyerinden etmek isteyen mahlukların seni üzmelerine izin verme.

    YanıtlaSil
  18. bu fototlar yüzünden demiden vazgeçen sahte hayranlar varsa Allah belasını versin diyorum.Dilmeden konuşmayın.O dönemde kötü kişilerle arkadaşlık edip bu resimleri çekmişti.İnternete yüklenmemişti.Sonra Alex yada başka biri Demi'nin ününü kıskanıp bunları internete sızdırmış.Çekemeyen anten taksın.LOVATİC FOREVER.

    YanıtlaSil
  19. Adsız seninde kaşar olduğun belli o yüzden şüphelenme !

    YanıtlaSil
  20. Halen ölümüne LOVATİCİM

    YanıtlaSil
  21. Demi zorunluydu şu alex pisliği yüzünden herşey.bu fotoları çektirmeseydi davalık olcaktı o pis havuç kafanın yüzünden.demi yanlış arkadaşlar seçmişti zaten rehabilitasyona onlar yüzünden gitti o kötü huyları o pislikler alıştırdı demiye.ve demi artık hatalarını anladı ve şimdi böyle değil.psikolojik sorunlar yüzünden yaptığı bu hatalarından dolayı hayranlarını kaybetti demi!!!Bu yüzden,onu suçlayamayız!!!!!!!!!!!!!!!

    -Irmak

    YanıtlaSil
  22. Kusura bakmasınlar ama kesinlikle bu fotoğrafları ve tarihlerini kontrol edip koymalaro en doğrusu!!!!! ben bunları o kadar önce gördüm ki!!! hem fotolar siyah beyaz olduğu için saçrengi belli değil!!! saç rengini görürseniz anlarsınız!! yani gerçek lovaticler anlar!! ve ırmağa katılıyorum!

    YanıtlaSil
  23. resimler siyah beyaz!! saç renginden anlarsınız yani gerçek lovaticler!

    YanıtlaSil
  24. bunların doğru olma ihtimali yüksek ben bu fotoları görünce ağladım yani demi bunları psikolojisi bozkken çekti siz öyle şeyler yaşasaydınız bunlardan daha kötü şeyler yapardınız demi asla şu anda öyle bişey yapmaz ama demiye laf söylemeyin kendinizi onun yerine koyun..

    YanıtlaSil
  25. adsız sen kimsşnde demiye kaşar dersin kaşar olan biri varsa sensin demiye laf ettrmem

    YanıtlaSil
  26. Ya sözlüğe bakında gelin allah aşkına kaşar erkeklere yavşayanlara denir demiye kaşar diyen arkadaş!!!!

    YanıtlaSil
  27. Demi lovato ben bunlara çok özendim fakat şuan ki aklım olsaydı yapmazdım diyor.!

    YanıtlaSil
  28. Çok eeski bunlar.. gündeme getirmenz çok saçma !!

    YanıtlaSil
  29. Bence siz bu haberi ve resimleri istatikleriniz artsın diye yayınlıyorsunuz. bunlar çoook eski. ne biz lovatic'lerin ne de demi'nin yaralarını istatistik için deşmenize gerek yoktu...

    YanıtlaSil
  30. Bu fotoğrafları Demi'ye tehditle çektirdiler hatta Demi bu fotoğraflar çekilirken ağlıyordu...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)