14 Haz 2012

Coldplay, Rihanna Hakkında Konuştu

Coldplay grubu, Rihanna'nın her zaman 'Princess Of China' şarkısı için akıllarında olduğunu ve bu şarkı için en doğru tercih olduğunu söylediler. Bauer Radio'a konuşan grup Rihanna ile başka projelerde de yer almak istediklerini paylaştı.
Şarkıyı kaydetmemiz gerektiği zaman, bu fikir hepimizin aklında vardı. Deneyebildiğimiz kadar farklı şeyler deneyecektik.Daha önce hiçbir düet yapmadık yani bu hazır olduğumuz bir şeydi. Chris bu şarkıyı çok uzun zaman önce yazmıştı ve şarkıda ona eşlik edecek bir kadın şarkıcı arıyordu. Uzun bir aramadan sonra kafamızda Rihanna'ı belirledik ve Rihanna da kabul edince şarkı tamamlandı. Hepimiz onu seviyoruz ve bu şarkı için en iyi seçenek olduğunu biliyoruz. Çok iyi bir seçim yaptık ve şarkıdan memnunuz. Rihanna gerçekten mükemmel bir şarkıcı ve şarkıdaki anlamı en iyi şekilde yansıttı. Çok mutluyuz!

2 yorum:

  1. coldplay cooooookk havalı:))
    bir de FUN.

    YanıtlaSil
  2. Lütfen daha çok COLDPLAY! Henüz 2tane fark ettim bir ünlüler coldplay konserinde diye bir haberdi (haberin başlığı bu muydu hatırlamıyorum ama hatırlayanlar varsa hani bütün ünlüler gitmişti Coldplay konserine) bir de bu lütfen bu kadar müthiş bir gruba biraz az haber gibi geliyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)