22 Haz 2012

Chris Brown, Sevgilisini Aldatıyor Mu?

Chris Brown, foto model Karrueche Tran ile beraber. Ama başka bir kadınla görüntülendi. Fotoğraf ne zaman çekildi bilinmiyor ama yeni olduğu kesin! Chris yada Karrueche bunun hakkında birşey söylemedi. Ama aldattığını hiç sanmıyorum. Chris çok seviyor gibi görünüyordu.

4 yorum:

  1. Bence aldatıyor.Ondan herşey beklenir.Rihannayı döven adamdan herşey ama herşey beklenir.Aldattığı kesin.Hiç kimse arkadaşıyla böyle fotoğraf çekilmez.He ama pardon o Chris Brown sa herşeyi yapar.Döverde,severde,söverde...

    YanıtlaSil
  2. Bi Rihannayı dövdü diye adamı naptınız yanlış bişey yaptı diye onu sürekli bu hatasıyla suçlamayı bırakın !

    YanıtlaSil
  3. Üstteki okuyucuya katılıyorum. Adam 19 yaşında bi hata yaptı. Ne kadar başarılı olursa olsun herşeyin sebebini ona bağlıyolar. Saçmalık.

    YanıtlaSil
  4. yapmasaydı. yapmaması lazımdı. o bir ünlü hareketlerine herkesden daha çok dikkat etmeli. öyle bir kerizlik yaptıysa sonuçlarınada katlanır. insan hangi kafayla birine/bir kadına el kaldırabilir ki o ünlü. aklımı yok nedir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)