9 Haz 2012

Ashley Tisdale & Zac Efron 'Rock Of Ages' Galasında

High School Musical filminin yıldızları Zac Efron ve Ashley Tisdale 8 Haziran Cuma günü Hollywood'da düzenlenen 'Rock Of Ages' filminin galasında katıldı. Zac'in galada ki kıyafeti özellikle benekli (herneyse) gömleği tam bir hayal kırıklığı. Ama Ash için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İki yakın arkadaş kırmızı halı da birlikte poz verdiler. Ve Ash'in sevgilisi Scott'da galaya katıldı ve kırmızı halıda sevgilisiyle poz verdi.

6 yorum:

  1. Aynen ya ben de beğenmedim gömleği.. Ama hala yakışıklı <3

    YanıtlaSil
  2. önceden zac i çok beğenirdim ama nedense çok değişti görüntüsü

    YanıtlaSil
  3. Zac zaten çok değişti,eskiden bebeksi bir yakışıklılığı var.Ashley de gittikçe güzelleşti ve çok güzel giyiniyor.Zac ve Ashley'i hala çok yakıştırıyorum,sevgili olarak poz vermelerini isterdim.

    YanıtlaSil
  4. İnsanların görüntüleri büyüdükçe tabii ki değişir. Bunun konusu bile yapılamaz. Bebeksi yüzü eskisi gibi olsa bu sefer gay dersiniz. İnsanlar gerçekten anlaşılmazlar.

    YanıtlaSil
  5. Ben Zac şuan tipsiz,yakışıklı değil demiyorum ki.Ve ben gay diceğimi düşünmüyorum,erkeklerde o bebeksi yüzü seviyorum.Zac hala yakışıklı ama eskiden dediğim gibi daha çok hoşuma gidiyordu.

    YanıtlaSil
  6. bencede yani :D insanlar büyüdükçe değişir ve bu değişim zac ede yakışıyor o her kyafetle ve her tiple yakışıklı <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)