19 Haz 2012

Ashley Tisdale Gelecek Projelerini Anlattı

Ashley Tisdale 18 Haziran Pazartesi günü yapımcığını üstlendiği Miss Advised dizisinin ilk prömiyerine katıldı. Belki bilmeyenleriniz vardır Ashley'nin Blondie Girl Productions isimli bir şirketi var. Yani artık o şarkıcı, oyuncu ve bir yapımcı!. Ashley ünlü radyo programcısı Ryan Seacrest ile birlikte programda bu konu hakkında kısa bir röportaj yaptı. 
Yapımcılığını yaptığı Miss Advised (Bayan Tavsiye) dizisi hakkında;
Kendi bir şirketim var. Blondie Girl Productions neredeyse 5 yıldır var. Ama bu bizim televizyondaki ilk dizimiz, ve çok heyecanlıyız. Dizideki karakterlerden birisi (Julia Allison) bir köşeyazarı, birisi (Amy Laurent) çöpçatanlıkta becerikli birisi  ve diğeride radyo programı olan ve cinsellik uzmanı Emily Morse. Zamanla aslında tavsiyelerinin işe yaramaz olduğunu anlayacaksınız. Tavsiyeyi alıyorlar ama yalan söylemeye de başlıyorlar. Güzel vakit geçireceğiniz bir dizi
Gelecek projeleri hakkında;
Şuanda ‘Sons of Anarchy’ dizisi için 2 bölüm çekiyoruz. Konuk oyuncuyum. Sonra da 'Korkunç Bir Film 5' filminin çekimlerine başlayacağım. Yani biraz meşgul bir yaz olacak.
Call Me Maybe şarkısı hakkında;
Çok çılgın ve eğlenceli bir şarkı. Sizi iyi bir moda sokuyor.

2 yorum:

  1. yeni album niye yapmıyo bu ?

    YanıtlaSil
  2. Evt ya ltfn yeni albüm yap hep aynı şarkılarını dinlemekten bıktım.çok güzeller ama yenileri eminim daha iddaalı olur.hem satışlar da rekor kırar emnm.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)