9 Haz 2012

Adele ve Robert Pattinson Kavgalı!

İki başarılı sanatçı Robert Pattinson ve Adele'in arası bozuk! Nedeni ise Robert'ın Adele'e laf atması (belki amacı bu değildi ama Adele öyle anlamış). Detaylı açıklamayı ise gelin Robert'ın ağzından öğrenelim;
"Adele ile aramdaki tartışmaya neden olan söz, muhtemelen hayatımda söylediğim en saçma sözdü. Ben dedim ki; "Biliyor musun, kariyerinde daha yüksek yerlere gelebilirsin." O da bana "En çok satan bayan sanatçı olduğumun farkında mısın?" şeklinde cevap verdi. Ve ben de bu tartışmaya girmek için bazı nedenlere sahip oldum. Ertesi gün uyandığımda ise, gerçekten her şey için pişmandım."

15 yorum:

  1. adele yükseldiği gibi inecek böyle giderse.! robert daha önün açık, daha çok yükseleceksin gibisinden bir söz söylemiş ve adele ise kendini fazla yüksek göstermiş. adeleden daha başarılı sanatçılar var?. böyle birşey demesi saçma geldi.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşa katılıyorum şahsen. Böyle en ufak bir hakaret içermeyen bir eleştiriye -ki eleştiri bile değil- alınıyorsa daha kötülerini düşünemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. robert in en sevdiği ünlülerden biri adele ona neden kötü bir şey desin ki neredeyse tüm konserlerine gidiyordu hatta

    YanıtlaSil
  4. Adele Robert'ı çok sever. Robert da Adele'i. Belli ki bir tartışma olmuş ve Adele de söyleyeceğini söylemiş. Ne diyecekti? Haklısın, çok daha iyi olabilirdim ama şişmanım mı?

    YanıtlaSil
  5. "En çok satan bayan sanatçı olduğumun farkında mısın?" kendini beynemişlik hat safhada

    YanıtlaSil
  6. Sanırım sen yanlış anladın.Robert şu anda yüksekte olmadığını ima etmiş

    YanıtlaSil
  7. neden öyle bir şey desin ki :S robert yüksekte olmağını düşünse konserine gitmez dinlemez :S

    YanıtlaSil
  8. haber %100 doğrudur. Robert kendi ağzından anlatıyor. Videosu da var.

    YanıtlaSil
  9. videoyuda koyarmısınız :) :D

    YanıtlaSil
  10. adele abartmış.kendini beğenmişlik gösterisi. "En çok satan bayan sanatçı olduğumun farkında mısın?" lafını saymıyorum bile.bu kavga saçma.

    YanıtlaSil
  11. Adele saçmalamış. Bir sanatçı her zaman daha yükseğe çıkabilir. "En çok satan bayan sanatçı olduğumun farkında mısın?" cümlesindeki gibi düşünmeye devam ederse yükselmekten çok düşer gibi görünüyor. Robert yanlış bir şey söylememiş bence.

    YanıtlaSil
  12. Adele yüzde yüz haklı!!!Hiç bir neden yokken neden R.Pattinson daha yükselebilirsin gibi gereksiz bir cümle kuruyor?Adele de mantıklı bir cevap vermiş yani ne deseydi''haklısın robertçiğim daha yükselebilirim senin bu tavsiyen başarısız kariyerime bir ışık oldu sensin bana yol gösteren canım vampirim''mi deseydi? o zaman çok komik olurdu!!!:):):)

    YanıtlaSil
  13. Adele kendini bğenmişlik yapmamış bir kere siz kendinize göre konuşun :)) Ve Adele haklıkii ertesi gün uyandığında pişman olan Adele değil robertti iyi okuyun ve Adele'de doğru söylemişş bilmiyomusunuz herkesi tahtınından indiren rekor üstüne rekor kıran en çok satan Adele değilmiydii :)) haha bilmiyosanız yorum yapmayın güldürmeyin beni :)))

    YanıtlaSil
  14. sadece iki kişi kendini beğenmiş adeleyi haklı gördü :D robert haklıı :=)

    YanıtlaSil
  15. Robert'ı yanlış anlamamış mı sizce de???

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)