28 May 2012

Zayn Malik: "Kızlarla Konuşmada İyi Değilim"

Zayn Malik, son zamanlarda Perrie Edwards ile olan ilişkisiyle konuşuluyor ve birçok Directioner bu durumdan hoşnut değil! Zayn'e ve diğer grup üyelerine ilişkiler hakkında soru soruldu ve Zayn şöyle cevap verdi:
Kızlarla konuşmada pek iyi sayılmam. Numaralarını alıp, mesaj atmayı tercih ediyorum. One Direction grubunda olduğumdan beri bir kıza çıkma teklif ettim ve hala onunla beraberim!
Zayn, Perrie'ye karşı çok ilgiliymiş. Perrie ise Zayn'e abayı yakmış. One Direction'ın diğer çapkın üyesi Harry ise şöyle konuştu:
Emily Atack'in sevgili olduğum hakkında haberler nereden çıktı bilmiyorum. Bir kaç kez buluştuk o kadar. Onu öpmedim bile. Sevgilim yok. Mutluyum.

8 yorum:

  1. Mutlu olsun ama sevgilisi olmasın.
    Kızlar onu beğensin ama dokunmasın. Oh çokzel çokzel.

    YanıtlaSil
  2. Ah Zayn ah....!!! :(

    YanıtlaSil
  3. Zayn yaaaa..!! :(((

    YanıtlaSil
  4. İyi de o sevgilisiyle mutluysa , siz de mutlu olmasınız bence , ama Harry nin sevgilisi olmasın :D :D Böyle düşününce tamam , siz de haklısınız. Ama yani ne biliyim onlar böyle mutluysa , biz onları asla elde edemeyeceğimiz için onların mutluluğuyla , mutlu olmamız gerekir. Destan yazdım abicim :(((((

    YanıtlaSil
  5. perri e nin zayn ı kullandığını bile nasıl mutlu olmamızı beklersin . imkansız ...

    YanıtlaSil
  6. zayn nın sewgilisi zayn nı kullanıyor zayn one direction grubuna katılmadan önce perrie ye çıkma teklifi etmiş ama perrie kabul etmemiş şimdi zayn ünlü oldu ya perrie de onla sew olmak istedi kısacası zayn kullanılıyor zaynın ablası perrie nin gönderiği mektupları okumuş ve zaynın ondan ayrılmasını istemiş çünkü perrie zaynı kullanıyor

    YanıtlaSil
  7. Siz bize mutlu olmalısınız sevgilisi varsa diyorsunuz ama onunda sevgilisi olursa görürsünüz!!Şua nda sevgilisi olması için dua ediyorum ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)