30 May 2012

Miley Cyrus 'Cinsellik Güzel Birşey'

Yeni albümünün çalışmalarına başlayan eski Disney Channel yıldızı Miley Cyrus, annesi Tish Cyrus ve erkek arkadaşı Liam Hemworth ile birlikte dün (28 Mayıs) alışveriş yaparken görüntülendiler. 19 Yaşındaki güzel oyuncu/şarkıcı yaptığı Amanda de Cadenet ile röportajında cinselliğin güzel bir şey olduğunu söyledi.
Kızlar seksüel şeyleri birisi için yapılacak birşey olduğunu sanıyor. Başkası için cinselliğini kullanan kızlar, beni çok üzüyor. Çünkü cinsellik gerçekten güzel birşey. Bu yaratmamızın ve dünyayı devam ettirmemizin tek yolu.

13 yorum:

  1. biliyorum bir çok miley cyrus hayranı var eskiden bende onlardan biriydim her zaman onu korurdum o harika biri o muhteşem diyip dururdum ama artık ondan nefret ediyorum çünkü o çok değişti bu haberde de yazdığı gibi hannah montana bittikten sonra kendini ön planda tutmak için böyle şeyler yapmaya başladı ayrıca artık doğru dürüst şarkı bile söylemiyo ne bi konseri var ne de yeni çıkardığı albümü hayranları gittikçe azalıyor

    YanıtlaSil
  2. Miley kendini ön planda tutmaya çalışmıyor.Ayrıca bu sözüne katılıyorum mileyin.Miley uzun süredir ailesi ile birlikte

    YanıtlaSil
  3. Miley'in hayranı değilim,şarkılarını hiç dinlemedim.O yüzden sadece şu yorumu yapabilirim:'Pek de güzel olmasan da yakışıklı adamı kapmışsın.'

    YanıtlaSil
  4. "şey" her zaman ayrı yazılır :)

    YanıtlaSil
  5. 1. yorumu atan arkadaşa söylüyorum: artık film çekmeye başladı belki de bu yüzden müziğiyle pek uğraşmıyor olabilir.Ama dediğin gibi hayranları azalıyor(ben hayranı değilim yanlış anlaşılmasın).

    YanıtlaSil
  6. Bence Miley'nin bu tür konuşmalar yapması kötü.Onu eskiden tatlı bulurdum ama şimdi karşımda kadın görüyorum.Sevinsem mi üzülsem mi emin değilim.

    YanıtlaSil
  7. siz ne derseniz deyin o büyüdü. Ondan nefret etmeniz veya onun hayranı olmamanız bir şey değiştirmeyecek. Biz onun gerçek hayranları olarak onu bırakmayacağız. 'Eskiden hayranıydım şimdi ondan nefret ediyorum.' diyenlerde samimi değil hayrankende hiç bir işe yaramıyordunuz şimdide öyle.

    YanıtlaSil
  8. O buyudu sizin gozunuzde degismis olabilir ama o degismedi sadece siz onu disaridan goruosunuz hic nu anlamak icin caba harcamiosunuz ! Bu sizin sorununuz unutmayin ki o sadece hannah karekteri ile karsilastirilio ama bu yanlis !

    YanıtlaSil
  9. Ya ben anlamıyorum sizene ne ki belki o seksi seviyor. Ve sen 1.yorumu yapan önceden miley sevseydin ve hayranı olsaydın onu bırakmazdın. Zaten bırakmışsan da onun hakkında yorum yapmaya hakkın yok kapa çeneni. 3. yorumu yapan kız bu da sana miley güzel değilse önce göz doktoruna gitmeni öneririm. Ki eğer gözlerim bozuk değil diyorsan başkasına çok da güzelsin derken aynaya bakmanı tavsiye ediyorum. Şimdi çenenizi kapatın ve MİLEY'E laf söylemekten vazgeçin.Ona laf söylerken siz mükemmel değilsiniz. UNUTMAYIN!!!!!

    YanıtlaSil
  10. JenRiri çenemi kapayıp kapamıycağımı sana mı sorcam salak salak yorumlar yapma burda fikrimizi söylüyoruz

    YanıtlaSil
  11. mileyi burda konuşan kimse onun gerçekte nasıl biri olduğunu bilmiyor. bu nedenle o değişti gibi bir şey söylemek burdaki kimsenin haddine değil. o buyudu. hala o eski hannah olarak kalamazdı zaten. gayet hoşda bir kız ayrıca liamla yakıştırıyorum. son şakrıları da bence harıkaa

    YanıtlaSil
  12. bu kıza güzel diyenler göz doktoruna gitmeli bence sesi kapı gıcırtısı gibi yüzü de maymun gibi hiçbir zaman sevmedim bana hep itici geldi

    YanıtlaSil
  13. en son yorum muhteşem

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)