29 May 2012

Kristen Stewart ''Oynadığım Karakter Benden Çok Farklı''

Kristen Stewart ve rol arkadaşı Charlize Theron 'Interview' dergisinin Haziran/Temmuz sayısına kapak oldu. Kristen dergiye verdiğe röportajda karakteri ile arasından büyük fark olduğunu söyledi. İşte röportajdan kısa  bir kesit;
Şöyle bir şey var ki, rol ile aramda oldukça büyük bir fark var. İnsanlara rolümün etkisini göstermek için çok çalışıyorum ama bazen bunu yapamadığımı bile düşündüğüm oluyor çünkü bazen o olağanüstü ışığa sahip olamıyorum. O zaman inanmam gereken şeyler oluyor, bazen zor bile olsa. Ama rolü iyi yansıttığımı düşünüyorum çünkü karakterimin bazı kısımları gerçekten çok akıllıca yazılmış ve izleyen kişiyi etkileyebilecek şekilde. Bilirsin, bazen bir insanla tanışırsın ve içinden şöyle geçer ''Vay canına, ne kadar yoğun bir enerjisi var!''. Bende tam anlamıyla bunu yansıtmaya çalışıyorum.

2 yorum:

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)