30 May 2012

Kelly Clarkson, Lady Gaga ve Katy Perry'i Eleştirdi

'Stronger (What Doesn't Killy You ) 'gibi şarkılarıyla radyoların ve müzik kanalların en çok çalan şarkıcılarından biri olan Kelly Clarkson sahne kostümleri hakkında kısa bir röportaj yaptı. American Idol programının 1. si olarak müzik endüstrisine giren şarkıcı sahnede ve etkinliklerde tuhaf kostüm giyenleri eleştirdi. E tabi ki aklımıza hemen Lady Gaga ve Katy Perry geliyor. Çünkü biliyorsunuz, onların tarzları genelde ilginç. Ve daima konuşuluyor.
Gerçekten komik bir endüstri var. Bazen ödül törenlerinde arkamı dönüyorum ve pop yıldızları garip ya da uzaylı kostümleri giyiyor. Ve gördüğüm zamanda içimden şunları söylüyorum 'Senin için harika olabilir ama bu kıyafetleri cehenneme gitmek bile olsa kimse bunları bana sahnede giydiremez'. 
Asla topuklu ayakkabı giymem. Model değilim. Beyonce de değilim. Bu olmayacak.

13 yorum:

  1. helal kelly,katy perry normal giyinıo bence ama diğerlerine söyliyecek pek söz bulamıyorum bnce şarkılarla yada sesleriyle değilde sadece şovları ve çıpl.klıklarıyla öne çıkıyorlar

    YanıtlaSil
  2. Kelly Clarkson'a hak vermiyorum.Bence herkesin bir tercihi vardır.Kimse de bunu eleştiremez.

    YanıtlaSil
  3. kelly haklı onlar şarkıcı manken değil işlerini yapmaları yeter

    YanıtlaSil
  4. Kelly Clarkson istediğini diyebilir artık insanlar tek kulağa hoş gelen bir şetlerin olmasını istemiyor. Artık görsellikte bizim için çok önemli bir hâle geldi. Lady Gaga'yı bilmem ama Katy Perry bunu başarıyor.

    YanıtlaSil
  5. Bence insanlar her ne kadar çılgını seviyorum tarzı şeyler söyleselerde bu tarz şeyler doğru değil. Sanatçı örnek olmalıdır.Bence herkesin bunlara da dikkat etmesi lazım.Kelly haklı.

    YanıtlaSil
  6. bence kelly haklı değil ben lady gaga ya olan eleştirisine bir yorum yapmayacağım ama Katy Perry hakkındaki düşünceleri yanlış insanları eğlendirmeyi biliyo lady gaga gibi bi absürt tarza bürünmüyor normal bir tarzda olabilecek en doğru kıyafetleri giğiniyor kelly gerçekten saçmalıyo onların tırnağı bile olamyacak bir şarkıcının böyle konuşması büyük cesaret...

    YanıtlaSil
  7. bu kız o yüzden ezik beyoce ye kurban olsun --

    YanıtlaSil
  8. kelly'e ezik diyen arkadaşım kelly clarkson sadece müziğiyle ön planda olan bir isim . katty de çok başarılı ama sahnede tuhaf kıyafetler giyip hayranlarıyla öpüşmesi hiç ETİK değil...

    - Başak

    YanıtlaSil
  9. katy perry her zaman sahnede birileriyle öpüşmüyor başak.
    Hem bence kıyafetler bi tarzdır.Herkesin kendi tarzı vardır buna saygılı olmalıyız.Kimse kimseyi eleştirmeye hakkı yok tabi bu senin düşüncelerin ama herkes nasıl isterse öyle giyinir kim olursa olsun.Sen giymezsen giyme zorla giydiren yok hem bu tercih meselesi kelly.ayrıca uzaylı kostümü mü var ?

    YanıtlaSil
  10. Kelly'e hak verdiğimi söyleyemem. Katy, herzaman güzel sahne kostümleriyle popun prensesidir. Lady Gaga'ya sözüm bile yok! Gaga ve Katy müzik dünyasının aradığı kişilerdir ve herkes buna saygı duymalıdır. Benim düşüncem bu :)

    YanıtlaSil
  11. Herkes'in kendi zevki ve düşüncesi sonuçta... Lady Gaga için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama Katy Perry benim favorim ve giydiği şeyler bir kaç et parçası değil şeker şeyler ve insanları eğlendiren şeyler...

    YanıtlaSil
  12. Offf sana ne ki seni ilgilendirmez onlar nasil istiosa ole giyinebilirler sahsen tarzlari gayet ilgi cekici cesur ve hos !

    YanıtlaSil
  13. Kendisi giyemiyor ya kıskanıyordur bence. Ona ne ki Lady Gaga'nın Katy'nin kıyafetinden. Onlar Kelly'den daha iyi bir yerde hadi bunu eleştirsin bakalım!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)