28 May 2012

Katy Perry "Avril Lavigne Gibi Olmamı İstediler'

'Teenage Dream' albümüyle dünyada büyük satış rekorları elde eden Katy Perry ilk çalıştığı plak şirketi hakkında konuştu. 'Part of Me'şarkıcısı şu an Capitol Records ile birlikte çalışıyor. Şuan istediği müziği yapıyor. Çünkü ilk şirketi onu Avril Lavigne ve Kelly Clarkson gibi olmasını istemiş. Neden bilmiyoruz. Ama Katy iyi ki onlar gibi olmamış. Onların müzikleri de çok güzel ama Katy'nin tarzı bambaşka. Evet bambaşka. Sen başkasın dırındırırı!
Önüme 'Hayır' dediğim bir çok şey atıldı. Herkesin dedikleriyle mücadele ettim, bana daima 'İşin yürümez' denildi. Çünkü beni Avril Lavigne ya da Kelly Clarkson gibi yapmak istiyorlardı. Önüme bunlar serilince bende dedim ki 'İlk önce Katy Perry olmak istiyorum' ama onlar hala farkına varmamışlardı. Belki vizyonum fazla kuvvetliydi ama sonunda uyabileceğim ve çalışabileceğim bir şirket çıktı.

10 yorum:

  1. istesende avril gibi olamazsın zaten.

    YanıtlaSil
  2. Avril veya Kelly gibi olmana gerek yok kendin ol yeter...

    YanıtlaSil
  3. hayranları onu katy olarak seviyor bunu kimse de değiştiremez.

    YanıtlaSil
  4. kendisini değiştirmemesi konusunda bende hem fikirim ama gerçektende istesede Avril gibi olamaz

    YanıtlaSil
  5. KatyCat Forever!31 Mayıs 2012 06:10

    Avril Lavigne kim Katy Perry kim? Kimin satış rekorlari kirip,neredeyse 30 milyon hayrani olduğunu biliyoruz hepimiz.

    YanıtlaSil
  6. olaya tarafsız açıdan bakarsanız sevinirim burda katy kötü bişey dememiş kendisi olma konusunda haklı ama haberi yazanların "iyiki de onlar gibi olmamış" demesi tareaf tuttuklarının bi göstergesi bence..

    YanıtlaSil
  7. insanlar kendi olunca daha iyi işler başarıyolar
    avril katy tarzı şarkı iyi söyleyemez
    katy de avril tarzı şarkı söylese iyi söyleyemez bence

    YanıtlaSil
  8. avril kimmiş diyen kişi katy daha dün boktu avril 10 senedir var

    YanıtlaSil
  9. katy avril kelly boş EN İYİSİ BEYONCE ondan iyisi yok valla şimdi bana karşı çıkacaksınız ama kabul edin kaç yıldır en iyi ameikanın divası- rihanna elinden almaya çalıştı ama olmadı şimdide başımıza rita ora diye bri çıktı

    YanıtlaSil
  10. benim anlamadığım, Katy neden Avril'a laf atma peşinde. Avril'ın da kendine ait değişik bir tarzı var. Yaptığı eleştiriyi saçma ve kırıcı buldum açıkcası.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)