12 May 2012

Camp Rock 3'ün İlk Tanıtımı Çıktı

Disney Channel'ın başarılı yapımlarından Camp Rock 3 aynı kadroyla galiba devam edileceği öne sürülüyor. Bir hayran (ismini bilmiyoruz) Youtube'a Camp Rock 3'ün tanıtımını yüklemiş. Henüz film daha çekilmedi tabiki. Ama kadrolarda Jonas ve Demi var. Hayran videoyu Disney Channel lokalinde çektiğini söylüyor. Ve sanırım bu gerçek çünkü tanıtımda orijinal Disney Channel logosuda var.  2013 Yazında Disney'de yayınlanacağı yazıyor. Camp Rock 3 aynı kadroyla geri dönüyor galiba ne diyorsunuz ?
Not: Bu haber resmi kaynaklar tarafından henüz onaylanmadı. Sadece bir söylenti.

18 yorum:

  1. Farklı oyuncular ile çekileceğini açıklamışlardı ama :P

    YanıtlaSil
  2. Bu gerçek değil yalnız :D

    YanıtlaSil
  3. Fake la bu ben bile yaparım hatta yapıyım insanlar çok kolay inanıyor sfsfasf

    YanıtlaSil
  4. üzgünüm ama bu sahte demi disney ile sözleşmesini kesti. ayrıca bir görüntü vermemiş. bunu bilgisayarda yapıp bir cd'ye kaydedip video bölümünden izleyip bunu da kameraya çeken bir hayranla karşı karşıyayız. düşünün bari bu kadar fanı varken sadece bir fan mı bunu çekecek. gerçek olsa kaç fan daha çekerdi de youtube'a koyardı. inanmayın böyle şeylere arkadaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum. Demi artık disney de oynamıyor. Bu yüzden filmi çekmeleri imkansız. Ama keske öyle olsa. Bütün oyuncular onun gibi mutlu olmuyor. :(

      Sil
  5. bence de bu gerçek değil,hem Camp Rock 3'te Demi ve Jonaslar olmayacak, hatta Camp Rock 3 çekilmeyecek bile...

    YanıtlaSil
  6. Büyük bir Demi Lovato hayranı olarak, bahsedilen haberin gerçek olmasını çok isterdim ancak; ben de diğer arkadaşlarım gibi haberi doğru bulmadım.

    YanıtlaSil
  7. Umarım gerçektir

    YanıtlaSil
  8. Bu gerçek olmasa bile bir an önce gerçeğe dönüştürülmeli.Demi ve JoBrosu Camp Rock 3 te görmek istiyoruz...

    YanıtlaSil
  9. gerçek değil bencede diğer arkadaşlara katılıyorum camp rock 3 te zaten başka kişiler oynicak. ama yinede isterim yani :D

    YanıtlaSil
  10. Çok Çok umutlanmıştım çünkü demi'ye ölüyorum! ve ne yazık ki camp rock 3'te Demi nin yerinde oynayacak kişiden ister istemez nefret edeceğim galiba!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miranda gosgrove dan nefret edeceksin o zaman. Çünkü o oynayacakmış sanırım :'(

      Sil
  11. gerçek olduğuna inanmıyorum zaten demi (bazı kötü sebepler yüzünden) joe ile aynı projede olmak istemeyecektir

    YanıtlaSil
  12. doğru olmasını hala umut ediyorum çünkü demi ve joe hala çok iyi iki arkadaşlar nick'le zaten görüşüyorlar bence doğru olabilir öyle olmalı

    YanıtlaSil
  13. Ne kadar Demi ve Jonasların hayranı olsamda bu habere inanmıyorum. Çünkü Demi Disney ile sözleşmesini kesti diye biliyorum. Ama keşke gerçek olsa ! :( Belkide Çıkar ama Oyuncular aynı olmayabilir.

    YanıtlaSil
  14. Çekeylerdiy eyydiy :D

    YanıtlaSil
  15. camp rock 3 te jobBros ve demi lovato olmayacakmış. demi yi oynaması için miranda cosgrove a teklif etmişler.ama ofilm joBros ve demi siz çekilmez.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)