22 Nis 2012

Demi Lovato Rehabilitasyon Günleri Hakkında Konuştu

Bildiğiniz gibi Demi, geçen yıl rehabilitasyon merkezine gitmişti. Bunun nedeni ise güzel yıldızın, mutluluğu arkadaşlarında ve çevresinde bulamayınca, başka kötü yollarda aramasıydı. Ama bu kötü alışkanlığından ve bu kötü günlerinden kurtularak binlerce insana örnek olan Demi, geçtiğimiz günlerde bir dergi için birbirinden güzel pozlar vererek o günler hakkında konuştu;
"Bu gerçekten hakkında konuşmak istemediğim bir konu. Söyleyebileceğim şey; depresyondaydım. Sahnede 18,000 kişinin önünden çekilir, sonra da kendimi bir otel odasında yalnız olarak bulurdum. İç benliğimle çarpışıyordum ve o duyguyu yeniden yaratacak bir yol bulmak istiyordum, mutluluk veren o duyguyu. Kulüpler ve restoranlardaki rehberler, bana içki ve uyuşturucu verdi. Bana geri gelmek istedikleri için oradaydılar. Ama aslında onlar, arka tarafımı öpüyorlardı. Onların benim yeni arkadaşlarım olduklarını düşünüyordum. Eğlendiğimi düşünüyordum. Bazen, ünlü olmak tehlikeli olabilir. Hiç kimse size "Hayır" diyemez. Bu, doz aşımının ve ölmenin sebebi olabilir. Bu, kesinlikle benim başıma gelebilirdi. "
Uyuşturucular da artık acısını bastırmamaya başlayınca, Demi kendini kesmeye başladı. Bu konu hakkında da şunları söylüyor;
"Bileklerimle başladı. İnsanlar bunu görünce, onların göremeyecekleri yerlerimi kesmeye başlamıştım. Bunu yaparsın, çünkü çok kötü hissedersin. Bu duyguyu içinden nasıl atacağını bilemezsin."
Şimdi birçoğunuzun aklında, "Neden ailesinden yardım istemedi?" sorusunun oluştuğunu tahmin ediyorum. Ama şu detayı unutmayın; Demi'nin annesi ve babası, o sadece 2 yaşındayken boşanmıştı. Ve gelin, Demi'nin neden onlara güvenmediğini kendi ağzından dinleyelim;
"Beni sadece azarlayacaklarını düşünüyordum. Endişeliydiler, ama onların beni anlamadığını düşünüyordum. Çevremde benim için insanlar vardı, ama onlardan faydalanmadım. Peki faydalanmış olmak ister miydim? Evet."
Bunun yerine o, kendini işine vererek büyük başarılar elde etti.
"Filmden albüme, turdan televizyona koştum. İlgi odağı olmak sorunlarımın kökü değildi, ama yardımcı olmadı. 4 yıl içinde 2 haftadan fazla asla çıkarmamıştım ama bu da beni yakaladı. Ayrıca kamera önüne geçmeden, vücudumda güvenliğe ihtiyacım vardı. Bir yeme bozukluğunun iyileşmede tetikleyici olduğunu kimse bilmez ve ben hazır değilim."
Bu kötü günler boyunca kilo alan yıldız, yeni bedenine alışmanın zor olduğunu belirtiyor;
"Uzun süre ince olduktan sonra, şişmanlamak ürkütücüydü. Ama ben, doğal hatlara sahip İspanyol bir kızım. Kendimi mahrum etmiyorum. Örneğin dün gece bir Kit Kat yedim, ama her gün b** yemiyorum. Sağlıklı olmayı düşünmek zorunda kalmamam için evime yemek getiren bir yemek servisi var. "
Demi hala Miley Cyrus'la en yakın arkadaş. Ayrıca Demi'nin sıkıntılarını ve MTV belgeselini seyrettikten sonra, Cher Lloyd da Demi'ye destek olan kişilerden oldu. "Çok heyecanlıyım. Cher'le tanışmak isterim." diyor bn konu hakkında Demi.

Bunun yanında, şuanda ilişki bakımından yalnız olan sanatçı, duygularını şöyle ifade etti;
"Hiç flört etmiyorum. Bir erkek arkadaşımın olmasını çok seviyorum ama öncelikle kendi güvenliğime ihtiyacım var."
Ünlü olmak bizlere çok güzel gibi görünse de her işin bir zorluğu vardır. Demi'ye göre ünlü olmanın zorluğu ise şu şekilde;
"O zamanlarda, normal bir genç kız olabilmeyi dilediğim zamanlar çok olmuştu. Çünkü eğer normal bir genç kız olsaydım hata yapabilirdim ve hatalarım çok fazla incelenmezdi. Ama, asla sahip olmadığım çocukluğum için yas tutmam. Lisedeyken, genelde dünyayı geziyor ve albümler yapıyor olurdum."
Daha 19 yaşında birçok gencin idolü haline gelen başarılı sanatçı, son olarak sözlerini şöyle bitiriyor;
"O günleri yaşamama neden olanlar umrumda değil. Yaşadıklarımı değiştirmek istemiyorum. Onlardan bir şeyler öğrendim ve bunlar beni daha güçlü yaptı."

8 yorum:

  1. Herzaman kendi ayaklarının üzerinde durmuşsun başarabilmişsin seni bu özelliğinden dolayı kutlarım.Ama kiloları dert etme sen her halinle güzelsin kendini sıkma ama çok da kilo almamaya çalış seni seviyorum DEMİ LOVATO

    YanıtlaSil
  2. fotoğraflara byıldımmmm

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle muhteşem bir röportaj olmuş. Şu an pek çok kişiye hayranım ve büyüyünce bazıları bana komik gelecek ama Demi Lovato benim kötü özelliklerimi düzeltti, en kötü anlarımda dinlediğim şarkıları moralimi yerine getirdi, bana güçlü olmayı, kısacası hayatı öğretti. O benim hayatımı değiştiren kız. Her zaman bir Lovatic olacağım ve bununla gurur duyuyorum! <3

    YanıtlaSil
  4. tişörtünde Rihanna var <3 . Ve kesinlikle harika :) <3

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle çok güçlü bi kız.ONU SEVİYORUM!(Niall gibi :D)
    -Merve

    YanıtlaSil
  6. hangi dergi yaa?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)